Juweel Ring Geelgoud 18 karaat Briljant Slang '5034-TWDH'

€ 875,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
JuweelRing
Materiaal & kleurGeelgoud 18k
EdelstenenBriljant

Deze tweedehands gouden ring is vervaardigd uit geelgoud 18 karaat en gezet met briljanten en heeft de vorm van een slang. Deze ring is momenteel te koop aan een promotie prijs.

  • Briljanten - 35 stuks - 0.47ct - G/VS
  • 18 karaat geelgoud
  • Maat 55
  • Nieuwprijs: €1790

Wenst u de ring toch eerst aan te passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan de maat van de ring aangepast worden naar uw wens in onze goud atelier. U kan rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €65.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Clem Vercammen

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model.

Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.

Bij juwelier Clem Vercammen kan u terecht voor de aankoop van gouden en zilveren juwelen al dan niet gezet met edelstenen, kleurstenen of in combinaties met parels. 

Kijk eens rond op onze website, of breng een bezoekje aan onze physieke winkel in hartje Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Clem Vercammen