Juweel Fope - Solo Collier 621C BBR GB

  • Solo
Juweel Fope - Solo Collier 621C BBR GB
Alt text
€ 5.480,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFope
CollectieSolo
Referentie621C BBRY
JuweelCollier
Materiaal & kleurGeelgoud 18 karaat
EdelstenenBriljant

Het Italiaanse familiebedrijf Fope wordt door de vierde generatie aan de top van de internationale markt van juwelen gehouden.

Deze collier uit de Solo familie is een 18 karaat geelgouden juweel met de referentie 621C BBR. De middelste rondel uit 18 karaat witgoud is gezet met briljantjes. De briljanten hebben een gezamenlijk gewicht van 0.10ct.

Deze collier heeft een lengte van 43cm.

Fope juwelen worden geleverd in een eigen luxe Fope verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Fope

Umberto Cazzola opende zijn eerste goudsmederij in 1929 en gaf hier zijn innovatieve aanpak door aan zijn zoon Odino. Het bedrijf specialiseerde zich in het maken van gouden armbanden van horloges, in opdracht van Zwitserse top horlogemerken.

Met de toevoeging van de derde generatie in het bedrijf werd al hun expertise overgedragen naar een eigen juwelen lijn. De signatuur stijl van Fope met de Novecente mesh bracht hen veel succes in Italië.

Deze generatie, reeds de vierde, heeft ervoor gezorgd dat Fope een permanente plaats houdt in de internationale markt van juwelen en er uitspringt als een van de symbolen van de Made in Italy elegantie en kwaliteit.

De productie bevindt zich nog altijd in Vicenza, Italië, niet ver van het originele complex waar Fope begonnen is.

Bekijk alle juwelen van Fope