Juweel PANDORA SHINE CHARM SUNSHINE YELLOW 768646C01

  • SHINE CHARM SUNSHINE YELLOW
€ 89,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
JuweelBedels
Materiaal & kleurGeelgoud 18k
EdelstenenZirconium
Referentie768646C01

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen. Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu.
Pandora komt uit met een Charm collectie, pure nostalgie in de vorm van zilveren juwelen!

Deze Pandora bedel met referentie 768646C01 maakt deel uit van de Charm collectie. Deze Pavé Ball Charm in Pandora Shine is afgewerkt met glitterende stenen in een zonnig gele, goude en doorzichtige tint. Deze bedel geeft een luxe uitstraling aan je armband. De Charm is vervaardigd uit zilver 925.

Pandora juwelen worden snel en veilig geleverd in een mooie originele Pandora verpakking. Shop gerust ook verder in onze Clem Vercammen online shop, of breng een bezoekje aan onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg en bekijk onze grote Pandora collectie.

Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora