Juweel PANDORA ARMBAND BRACELET 598408 - 17CM

  • SNAKE BRACELET
€ 49,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
JuweelArmband
Materiaal & kleurZilver 925
Referentie598408C00-17

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen. Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Voor elke gelegenheid of fijne herinnering is er een mooie bedel in de collectie. Maar ook worden leuke thema’s geproduceerd, zoals Harry Potter en de Pandora Disney collectie. Geheel nieuw is de Pandora Me collectie.

Deze zilver 925 Pandora armband 598408 is het basisjuweel van de collectie met een bolvormig slot. Aan deze armband kunnen de vele bedeltjes en kralen gehangen worden. Op deze manier personaliseer je volledig de armband naar jou smaak en gevoel.

De lengte van deze armband is 17 cm.

Je zal op onze Pandora shop nog andere soorten armbanden terugvinden, met andere en originele sluitingen.

Pandora juwelen worden snel en veilig geleverd in een mooie originele Pandora verpakking. Shop gerust ook verder in onze Clem Vercammen online shop, of breng een bezoekje aan onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg en bekijk onze grote Pandora collectie.

Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora