Juweel Roberto Coin - Pois Mois Ring Geelgoud 18 karaat AR888RI0968 'OTL'

  • Pois Mois
€ 1.485,00€ 742,50
JuweelRing
Materiaal & kleurGeelgoud 18k
EdelstenenRobijn
ReferentieAR888RI0968

Het Italiaanse merk Roberto Coin werd geboren in 1996. De oprichter, wie zijn naam aan het merk geschonken heeft, is gedreven door liefde voor de wereld van kunst en mode.

Zijn creativiteit kreeg vorm door de handen van de meest gerenommeerde Italiaanse juweliers, die de romantische en grenzeloze verbeeldingskracht van Roberto Coin tot leven brachten. Door hun vaardigheden en zijn verhaal creëren ze juwelen die echt kunstwerken zijn.
Elk juweel van Roberto Coin is gezet met zijn signatuur robijn.

De maat van de ring is een 54. Deze ring is vervaardigd uit 18 karaat geelgoud.

Deze ring uit de collectie Pois Mois is vervaardigd uit 18 karaat geelgoud en heeft de referentie AR888RI0968.

Roberto Coin juwelen worden verpakt in een eigen elegant juwelendoosje.

Indien de maat of lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Roberto Coin

Het merk Roberto Coin is geboren in 1996. De oprichter, met wie hij zijn naam deelt, mede gedreven door de aangeboren liefde voor de kunst- en kunstwereld, besluit zijn succesvolle carrière als hotelmanager te verlaten om een droom te volgen in een nieuwe én passievolle avontuur.

Roberto Coin's romantische en grenzeloze verbeelding komt tot leven door zijn vaardigheden en hij kan zijn verhaal vertellen door middel de juwelen die werkelijk kunstwerken worden.

Smaak en door veel te experimenteren maken van elke creatie een onontgonnen voorbeeld van stijl en innovatie die de aandacht van de juwelenwereld trekt.

Bekijk alle juwelen van Roberto Coin