Juweel Ring Geelgoud 18 karaat Briljant Parel '5033-OTL'

€ 1.785,00€ 1.071,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkClem Vercammen
JuweelRing
Materiaal & kleurGeelgoud 18k
EdelstenenBriljant - Parel

Deze gouden ring is vervaardigd uit geelgoud 18 karaat. De ring is gezet met briljanten en een witte cultuurparel. Het juweel is een etalage stuk uit onze eigen collectie. Deze ring is momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

  • Briljant - 18 briljanten - 0.18ct - G/VS
  • Maat 54
  • Cultuurparel 10 mm
  • Geelgoud 18  karaat

Wenst u de ring toch eerst aan te passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan de maat van de ring aangepast worden naar uw wens in onze goud atelier. U kan rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €65.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Clem Vercammen

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model.

Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.

Bij juwelier Clem Vercammen kan u terecht voor de aankoop van gouden en zilveren juwelen al dan niet gezet met edelstenen, kleurstenen of in combinaties met parels. 

Kijk eens rond op onze website, of breng een bezoekje aan onze physieke winkel in hartje Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Clem Vercammen