Juweel Ti Sento - Hanger 6748DS

  • Mix & Match
Juweel Ti Sento - Hanger 6748DS
Alt text
Uitverkocht
MerkTi Sento
Referentie6748DS
JuweelHanger
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenKleursteen - Zirconium

Het creëren van de ultieme TI SENTO look gaat over mixen en matchen van kleding en sieraden, passend bij het moment en de persoonlijke smaak. Het combineren van kettingen met hangers, oorbedels, ringen en armbanden om dé look te creëren. Voor ieder ontwerp, zetting of kleur biedt de TI SENTO collectie het bijpassende sieraad.

Ti Sento juweel 6748DS is een hanger vervaardigd uit zilver 925. Deze druppelvormige hanger is een echte denimstof met een geslepen kristal in een gesloten zetting. Het oog is gezet met kleinere zirconium steentjes. 

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Ti Sento

In het voorjaar van 2003 lanceerde Ti Sento Milano haar eerste collectie fashion sieraden. Een zilveren sieradenlijn gebaseerd op de behoefte van het creëren van een luxe, maar toch fashionable en bovenal toegankelijke sieradencollectie. Sterling zilver, gezet met schitterende zirconia’s in prachtige vormen en maten en een scala van kleuren om bij ieder modeseizoen aan te sluiten.

Bekijk alle juwelen van Ti Sento