Juweel Clem Vercammen - Hanger C2963D

€ 680,00
JuweelHanger
Materiaal & kleurRoségoud 18k
EdelstenenBriljant - Kleursteen
ReferentieC2963D

Juweel C2963D is een hanger vervaardigd uit 18K rosé goud. De hanger is gezet met een witte kleursteen en briljanten. Deze hanger wordt geleverd zonder ketting.
De 18K gouden ketting kan afzonderlijk aangekocht worden aan €395. Deze kan u per mail aanvragen met referentie C1111W voor witgoud of C1111R voor rosé goud.

Indien de maat of lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

 

Meer over Clem Vercammen

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model.

Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.

Bij juwelier Clem Vercammen kan u terecht voor de aankoop van gouden en zilveren juwelen al dan niet gezet met edelstenen, kleurstenen of in combinaties met parels. 

Kijk eens rond op onze website, of breng een bezoekje aan onze physieke winkel in hartje Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Clem Vercammen