Juweel The Flanders Briljant 48E - Ring 'OTL'

  • 48E ring
Uitverkocht
MerkFlanders Collection
Referentie48E
JuweelRing
Materiaal & kleurWitgoud 18k
EdelstenenFlanders Briljant
Deze 18 karaat witgouden ring maakt deel uit van de Flanders Collection. De ring is gezet met diamanten in de unieke Flanders Cut, deze hebben een totaal gewicht van 0.80ct.
Het is een gloednieuwe ring met de maat 55 uit onze collectie met garantie. De gouden ring is momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

Wenst u de ring toch eerst aan te passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan de maat van de ring aangepast worden naar uw wens in onze goud atelier. U kan rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €65.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

 

Meer over Flanders Collection

De Flanders collection is een Belgische handgemaakte juwelencollectie en maakt gebruik van een bijzondere diamant.  

De Flanders Cut werd in 1983 ontworpen, maar pas in 1987 voor het eerst geslepen. Deze 8-zijdige diamant werd voor het eerst geslepen in een klein atelier in de Antwerpse Kempen.

De Flanders Cut heeft 61 facetten en bezit een zeer complexe symmetrie. Deze met precisie geslepen diamant behaalt een absolute schittering.

The Flanders juwelen collectie is een juwelencollectie gecreëerd rond deze befaamde "Flanders Cut". Het koningshuis heeft enkele stukken in zijn bezit, zo is er zelfs een hanger naar koningin Mathilde genoemd.

Deze schitterende en exclusieve briljant collectie is te koop bij Clem Vercammen, zowel offline als in onze online winkel.

Bekijk alle juwelen van Flanders Collection