Horloge SEIKO 5 SPORTS RETRO COLOR SRPK11K1

  • 5 SPORTS
Horloge SEIKO 5 SPORTS RETRO COLOR SRPK11K1
Alt text
€ 350,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
Collectie5 Sports
ReferentieSRPK11K1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko caliber 4R36
ComplicatiesAutomatisch - Day-Date
WijzerplaatOranje
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Seiko 5 Sports is nieuw leven ingeblazen met de creatie van een nieuwe collectie. Het ontwerp is op één van Seiko's geliefdste sporthorloges, de Seiko Sportmatic 5, uit de jaren 60 geïnspireerd welke al meer dan 50 jaar synoniem staat voor geweldige betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties voor een prijs die liefhebbers van mechanische horloges wereldwijd erg aansprak. De '5' stond voor de belofte dat ieder Seiko 5 uurwerk was voorzien van 5 essentiële kenmerken: automaat kaliber, dag-datum weergave op de 3-uur positie, water resistance, een ingebedde kroon op de 4-uur positie en een degelijke kast en band.

Dit Seiko 5 Sports Retro Color SRPK11K1 automatisch horloge heeft een 42.5mm zilverkleurige staal kast en armband. Het horloge heeft een oranje wijzerplaat met een dag en datum aanduiding op 3uur en wordt beschermd door een mineraalglas.

Het horloge heeft het caliber 4R36 en laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een energiereserve van ongeveer 41 uur.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen.

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko