Horloge CASIO RADIO CONTROLLED WV-58RD-1AEF

Horloge CASIO RADIO CONTROLLED WV-58RD-1AEF
Alt text
€ 75,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCasio
CollectieRadio Controlled
ReferentieWV-58RD-1AEF
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Day-Date - Digitaal - Timer - Quartz
WijzerplaatDigitaal
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter43.50 mm
GlasKunststof
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Casio is een elektronica fabrikant en begon onder de naam Kashio Seishanso. De firma werd overgenomen van de vader in 1946 door vier broers uit de Kashio familie. Casio's filosofie is om producten te maken die hoeveelheid werk besparen en die de kwaliteit van het leven verbeteren.

Dit Casio horloge met referentie WV-58RD-1AEF maakt deel uit van de Radio Controlled collectie. Het quartz aangedreven horloge is vervaardigd uit een 43.5 mm staal kast en armband.
Het horloge is radio gestuurd. Dit uurwerk beschikt over een digitale dag en datum aanduiding. De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. De wijzerplaat kan verlicht worden. Een alarm, stopwatch, snooze en timer functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een passende Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.

Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio