Horloge Ice Watch ICE Smart ICE 1.0 Silver - Navy 022438

  • Smart
Horloge Ice Watch ICE Smart ICE 1.0 Silver - Navy 022438
Alt text
€ 99,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkIce-Watch
CollectieICE Smart
Referentie022438
BinnenwerkSmartwatch
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Day-Date - Digitaal / analoog - Hartslagmeter - Timer - Quartz
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastAndere materialen
Kastdiameter38 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Ontdek de SMARTWATCH: een verbonden horloge dat zowel surft op de huidige trends als op het DNA van het merk Ice-Watch. Gevarieerde en kleurrijke wijzerplaten, in overeenstemming met de vakbekwaamheid van het merk, evenals een veelheid aan functionaliteiten die u zullen vergezellen in uw dagelijks leven: zo kleedt u uw pols goed aan voor elk moment van het leven en voor elk seizoen!

Deze Ice Watch ICE Smart 1.0 is een smartwatch 022438 met een 40mm zilvekleurige kast en blauw siliconen band met een extra zwart siliconen band.

FUNCTIES

SPORT: Het uurwerk registreert het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbruikte calorieën. Het ondersteunt dan ook nog eens meer dan 100 verschillende sportmodi zoals wandelen, lopen, klimmen, voetballen, … . In de APP vind je nog meer gedetailleerde informatieanalyses.

BLUETOOTHOPROEP: U kunt een telefoonnummer invoeren via het toetsenbord en bellen met het uurwerk zelf. 

SLAAPANALYSE, HARTSLAGMETER, BLOEDDRUKMETER, SATURATIEMETER, HET WEER, MELDINGEN: je kan zelf kiezen welke applicaties je meldingen registreren op je uurwerk. Zo kan je mails, WhatsApp, Messenger, … berichten laten toekomen op jouw Smartwatch.
AI SPRAAKASSISTENT, CAMERABEDIENING, TIMER, ADEMHALINGSTRAINING, WEKKER, MUZIEKBEDIENING, STOPWATCH, ZAKLAMP, TELEFOON ZOEKEN, SPELLETJES, …. .

Het uurwerk is IP68 waterdicht wat wil zeggen dat het uurwerk getest is om gedurende meerdere uren op een diepte van 3 meter te liggen. Vergeet je het uurwerk uit te doen bij het douchen of zwemmen, is dit geen probleem. We raden echter steeds aan om het uurwerk uit te doen bij zwemmen en douchen aangezien het niet bestand is bij grote shocks onder water (bv: een sprong in het zwembad).

ICE Smart horloges hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. Het horloge wordt geleverd in een speciale 'Ice-Watch' verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch