Horloge Breitling Premier B01 Chronograph AB0145171C1P1

  • Premier B01
Horloge Breitling Premier B01 Chronograph AB0145171C1P1
Horloge Breitling Premier B01 Chronograph AB0145171C1P1
Horloge Breitling Premier B01 Chronograph AB0145171C1P1
Horloge Breitling Premier B01 Chronograph AB0145171C1P1
Horloge Breitling Premier B01 Chronograph AB0145171C1P1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 8.850,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectiePremier
ReferentieAB0145171C1P1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B01
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Begin jaren veertig droomde Willy Breitling al van een tijd na de oorlog, waarin nut plaats zou maken voor ongebreideld optimisme. Hij begon met het ontwerpen van een chronograaf die functioneel zou zijn, maar ook onmiskenbaar elegant en oneindig draagbaar - in zijn woorden, "het onmiskenbare stempel van onberispelijke smaak". Hij noemde deze nieuwe lijn de Premier. Om de moderne Premier te creëren, behield Breitling kenmerkende vintage-Premier details, waaronder de gladde vaste lunette, de wijzerplaat met twee registers, gestroomlijnde rechthoekige drukkers en toegepaste Arabische cijfers.

De Premier B01 Chronograph 42 AB0145171C1P1 is beschikbaar in een reeks van wijzerplaatkleuren en kastmaterialen. Het wordt geleverd op een keuze van klassieke alligator lederen band of slanke 7-rijige metalen armband. De Premier van vandaag voldoet ook aan de compromisloze technische normen van Willy Breitling met zijn uitzonderlijke zelf-wikkeling beweging - het COSC-gecertificeerde Breitling Manufacture Caliber 01 - ontworpen voor maximale precisie, betrouwbaarheid en functionaliteit.

De Premier B01 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling