Horloge Ice Watch ICE Digit White Turquoise small 021270

  • Digit
Horloge Ice Watch ICE Digit White Turquoise small 021270
Alt text
€ 59,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkIce-Watch
CollectieICE Digit
Referentie021270
BinnenwerkDigitaal
ComplicatiesChronograaf - Digitaal
WijzerplaatDigitaal
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter35 mm
GlasKunststof
HorlogebandKunststof
Kleur bandWit
Garantie2 Jaar

De tijd om digitaal te gaan is aangebroken voor Ice-Watch met de ICE digit white turquoise: het perfecte horloge voor het nieuwe schooljaar. Dit lichte horloge zonder wijzers in zachte silicone zal zowel kinderen als ouders kunnen bekoren. Dankzij de waterbestendigheid van 10 ATM kan je je horloge dragen in alle omstandigheden, ook onder de douche of in het zwembad!

Dit ICE Digit horloge 021270 heeft een wit kunststoffen kast en Siliconen armband.
Dit horloge heeft de maat Small.

Ice-Watch horloges worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en in een eigen unieke Ice-Watch verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch