Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC SPB305J1

  • PRESAGE
Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC SPB305J1
Alt text
€ 1.100,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectiePresage
ReferentieSPB305J1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko Caliber 6R21
ComplicatiesAutomatisch - Day-Date
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De Seiko Presage 'Style60's' serie bestaat uit grensverleggende modellen, die het specifieke vintagegevoel combineren met het hoge niveau waarmee de Presage-collectie wereldwijd naam heeft gemaakt. 

De Seiko Presage Sharp Edged Series heeft een plaats veroverd in de wereld van verfijnde horloges. Met een aansprekende combinatie van traditionele mechanische uurwerken en een kenmerkende, moderne Japanse stijl. De serie biedt de verfijning van de karakteristieke Japanse esthetiek met krachtige, hoekige kastontwerpen. De collectie is uitgebreid met horloges, die elk een nieuw aspect van Seiko's mechanische uurwerken naar voren brengen. En die tegelijkertijd een nieuw perspectief bieden op Japanse cultuur.

Dit Seiko Presage SPB305J1 automatisch horloge heeft een zilverkleurige 40.2mm staal kast en wordt gepresenteerd op een stalen armband. Het horloge heeft een lichtblauwe wijzerplaat met een dag en datum aanduiding en wordt beschermd door een saffier glas.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko