Horloge Breitling Superocean Automatic 44 A17376211C1A1

  • Superocean 44
Horloge Breitling Superocean Automatic 44 A17376211C1A1
Horloge Breitling Superocean Automatic 44 A17376211C1A1
Horloge Breitling Superocean Automatic 44 A17376211C1A1
Horloge Breitling Superocean Automatic 44 A17376211C1A1
Horloge Breitling Superocean Automatic 44 A17376211C1A1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.350,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieSuperocean
ReferentieA17376211C1A1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 17
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Prestaties en stijl voor al uw bezigheden op het water. In de jaren zestig was de nieuwe sport duiken een rage. Voor duikers was timing alles, en Breitling wilde hen het meest duidelijke duikhorloge geven dat mogelijk was door elke functie te elimineren die hun levensreddende behoeften onder water niet ondersteunde. Dit uitgeklede horloge kreeg de naam Slow Motion. Wat overbleef waren strakke lijnen, dikke lichtgevende indexen, vierkante wijzers en een contrastrijke wijzerplaat, allemaal gericht op maximale leesbaarheid. Praktisch, ja. Maar waar mensen echt verliefd op werden, was de look. De nieuwe Superocean volgt de gevierde ontwerpcodes van Slow Motion en voegt moderne functies toe, zoals een met keramiek ingelegde ring en felgekleurde wijzerplaten. Brede wijzers en indexen in lichtgevende Super-LumiNova® zorgen voor een gemakkelijke leesbaarheid onder water. Het horloge is waterdicht tot 300 m (1000 ft) en schok-, zand- en zoutwaterbestendig.
Het beste van alles is dat dit niet langer strikt een duikhorloge is - surf ermee, zwem ermee, ga ermee naar de strandbar en draag het dan tijdens het avondeten. De Superocean balanceert perfect de nostalgie van zijn erfgoed met een frisse nieuwe look.

Dit Breitling Superocean A17376211C1A1 horloge heeft een 44mm staal kast en armband. Het horloge beschikt over een blauwe wijzerplaat en wordt beschermd door een saffierglas. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 17, en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren. Dit horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Automatic collectie wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling