Horloge SEIKO PROSPEX SOLAR CHRONO SS SSC813P1

  • Solar
Horloge SEIKO PROSPEX SOLAR CHRONO SS SSC813P1
Alt text
€ 680,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectieProspex Solar
ReferentieSSC813P1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter39 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Getest tot op de limiet, en er overheen. Al meer dan 50 jaar worden Seiko's duikershorloges door professionele duikers geroemd om hun kracht, duurzaamheid en precisie. Deze waardering is het resultaat van de extreem hoge standaardeisen die Seiko zichzelf heeft opgelegd voor het ontwerpen, fabriceren en testen van duikershorloges.

Deze Seiko Prospex Solar SSC813P1 quartz chronograaf horloge heeft een 39mm staal kast en wordt gepresenteerd op een stalen armband. Het horloge heeft een witte wijzerplaat met datum aanduiding tussen 4 en 5uur en wordt beschermd door een saffierglas.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko