Horloge Rado HyperChrome Ash Barty Limited Edition R32027962

  • HyperChrome
Horloge Rado HyperChrome Ash Barty Limited Edition R32027962
Horloge Rado HyperChrome Ash Barty Limited Edition R32027962
Horloge Rado HyperChrome Ash Barty Limited Edition R32027962
Alt text
Alt text
Alt text
€ 2.490,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkRado
CollectieHyperchrome
ReferentieR32027962
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatBlauw
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter36 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKeramiek
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Duurzaam. Mooi. Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Daarom maakt Rado gebruik van high-tech keramiek, een materiaal dat voldoet aan de drie wensen van deze pionier het vlak.

Strikt beperkt tot 996 genummerde stukken (Ash werd geboren in 1996), het nieuwe horloge Rado HyperChrome R32027962 is een kwartsmodel met drie wijzers. Een gebogen saffierglas, antireflecterend aan beide zijden, biedt een duidelijk zicht op een betoverende blauwe parelmoeren wijzerplaat met drie jubilé-diamanten op 12 uur, gerhodineerde dauphine-wijzers en toegepaste indexen, een datumvenster op 3 uur en een bewegende rhodiumkleurige tennisbal gecentreerd in de onderste helft om 6 uur. Zowel de kast uit één stuk als de armband met 3 rijen zijn gemaakt van Rado's kenmerkende gepolijste hightech plasma-keramiek. Een speciale gravure op de titanium achterkant van de kast toont de handtekening van Ash op een tennisbal en de belettering LIMITED EDITION met het opeenvolgende editienummer xxx/996 boven de bal en ASH BARTY eronder.

De RADO HyperChrome Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado