Horloge CASIO VINTAGE A700WEGL-7AEF

Horloge CASIO VINTAGE A700WEGL-7AEF
Alt text
€ 65,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCasio
CollectieVintage
ReferentieA700WEGL-7AEF
BinnenwerkQuartz Chronograph
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Day-Date - Digitaal - Quartz
WijzerplaatBruin
HorlogekastKunststof
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kastdiameter36 mm
GlasKunststof
HorlogebandLeder
Kleur bandBeige
Garantie2 Jaar

Casio is een elektronica fabrikant en begon onder de naam Kashio Seishanso. De firma werd overgenomen van de vader in 1946 door vier broers uit de Kashio familie. Casio's filosofie is om producten te maken die hoeveelheid werk besparen en die de kwaliteit van het leven verbeteren.

Dit Casio horloge met referentie A700WEGL-7AEF maakt deel uit van de Casio Vintage collectie. Het quartz aangedreven horloge is een digitaal chronograaf horloge en is vervaardigd uit een geelgoudkleurige kunststoffen kast en een textiel op leer armband. De wijzerplaat heeft een bruine kleur. 

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een originele Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. 

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio