Horloge Oris Rega Limited Edition 01798 7773 4284 HB-ZQM

  • Rega Fleet
€ 2.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkORIS
CollectiePropilot
Referentie01798 7773 428 HB-ZQM
BinnenwerkAutomatic
CaliberOris caliber 798
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41.50 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Deze versie van de Rega Fleet Limited Edition heeft een achterdeksel gegraveerd met een Airbus Rega reddingshelikopter H145 en de registratie HB-ZQM. Hier wat informatie over het vliegtuig:

Aantal helikopters 7
Patiëntcapaciteit 1 liggend, 1 zittend
Rotordiameter 11,00 m
Lengte 13,64 m
Hoogte 3,95 m
2 motoren, startvermogen Arriel 2E, 2×894 HP
Maximale vliegsnelheid ca. 230 km/u
Reddingslift 90 m, 270 kg

De tweemotorige H145 is uitgerust met geavanceerde avionica en navigatietechnologie, is uitgerust met een vierassige automatische piloot en kan ook met uiterste precisie satellietgebaseerde naderingsvluchten uitvoeren. Door zijn ruime cabine is hij voorbestemd voor speciale intensive care-patiëntentransporten, zoals met een hart-longmachine of een mobiele couveuse voor premature baby's.

De Oris Rega Fleet Limited Edition 01798 7773 4284 HB-ZQM heeft een zwarte wijzerplaat met een datum op 3 uur en dit onder een saffier glas. Het Oris horloge heeft een 41.50mm staal kast en een zwart leren armband. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 bar.

De motor van dit Oris horloge is een automatisch gangwerk, de caliber Oris 798. Het horloge heeft een gangreserve van 42 uren. 

Het Oris horloge beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Oris box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Oris, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over ORIS

Oris is een Zwitserse horlogeproducent. Het bedrijf werd opgericht in 1904 en staat erom bekend alleen mechanische horloges te produceren.

Sinds 1904 zit het maken van industriële horloges in onze botten en zit vakmanschap in onze ziel. Onze mechanische horloges voldoen altijd aan het credo van Oris: "Things must be sense". We leven voor de kwaliteit van het werk dat we in onze horloges stoppen. Terwijl anderen een pad volgen, bepalen wij ons eigen pad. 

MECHANICAL MINDS

Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan en tot ver in de toekomst zullen voortduren.

SINDS 1904

We zijn trots op onze lange geschiedenis en erfgoed - en we vergeten het nooit wanneer we nieuwe uurwerken en nieuwe horlogeontwerpen ontwikkelen. Een horloge van Oris is gemaakt om lang mee te gaan en een leven lang plezier te bieden.

INNOVATIEF EN OPRECHT

Oris streeft er voortdurend naar om betere horloges te maken die mooie, innovatieve functies en geavanceerde prestatieniveaus bieden. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten belooft bijvoorbeeld een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van 10 jaar.

EEN GEEST VAN ONAFHANKELIJKHEID

Oris is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de waarden in veilige handen zijn. Het betekent ook dat we efficiënt en vrij zijn om te innoveren en handige functies en functies te verkennen die onze klanten willen en nodig hebben.


Bekijk alle horloges van ORIS