Horloge Tag Heuer Aquaracer Limited Edition WBP208C.FT6201

  • Aquaracer

Info

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkTag Heuer
CollectieLimited Editions
ReferentieWBP208C.FT6201
BinnenwerkAutomatic
CaliberTAG Heuer caliber 5
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastTitanium
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Deze speciale editie Aquaracer is een eerbetoon aan de iconische Ref. 844, TAG Heuer's eerste duikhorloge uitgebracht in 1978. Aangedreven door het automatische Calibre 5, is de Tribute to Heuer 844 klaar voor de meest extreme uitdagingen.
Trouw aan het originele model, zijn de zwarte wijzerplaat en wijzers voorzien van oud radium Super-Luminova®, met de typische rode militaire schaal van de originele Heuer 844.

De geraffineerde 43 mm kast van titanium van klasse 5 is drukbestendig, lichtgewicht en krasbestendig, met een gegraveerd duikhelmmotief op de achterkant van de kast.
De zwarte rubberen band met achthoekige perforaties past bij de kast en weerspiegelt de historische esthetiek, met een fijn afstelsysteem op de gesp.

De wijzers zijn een beetje aangepast, de uurwijzer heeft groene en de minuten wijzer een blauwe Super-LumiNova® om goed leesbaar te zijn in het donker.

Het TAG Heuer Aquaracer Limited Edition horloge met de referentie WBP208C.FT6201 heeft een zwarte wijzerplaat met. Het horloge heeft een titanium kast van 43mm en is 300M waterdicht. Het horloge is voorzien van een rubberen armband.

Dit TAG Heuer horloge is aangedreven door de automatische calibre 5 en heeft 38 uren gangreserve.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Tag Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

 

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer