Horloge Flik Flak Miraculous Cat Noir FPSP058

  • Miraculous Cat Noir
Horloge Flik Flak Miraculous Cat Noir FPSP058
Horloge Flik Flak Miraculous Cat Noir FPSP058
Alt text
Alt text
€ 60,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFlik Flak
ReferentieFPSP058
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasKunststof
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Sinds 1987 maakt Flik Flak Zwitserse horloges voor kinderen waarmee ze op een leuke en amusante manier leren om de klok te lezen. Flik Flak horloges zijn schokbestendig. Het mechanisme van Zwitserse makelij zit namelijk veilig opgeborgen in een sterke kunststof kast en achter een beschermplaat.

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir is een computer-geanimeerde avonturenserie die wordt uitgezonden op Netflix. De superhelden dragen hun eigen "magische juweel" in de vorm van een Flik Flak-horloge. Zijn kwami Plagg laat een pootafdruk achter op de wijzerplaat en de band.

De volledige Flik Flak horloge collectie beschikt over 2 jaar garantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Flik Flak

Leuke, kleurige horloges die uw kinderen de tijd leren lezen.

Horloge merk Flik Flak is een Zwitsers merk met alle precisie en kwaliteit die bij Zwitsers vakmanschap hoort. Hiernaast zijn de horloges ook schokbestendig en waterdicht. Kinderen kunnen volop van hun spelen genieten zonder dat u zich zorgen moet maken of hun nieuwe horloge dit zal overleven.

Naast dit hebben Flik Flak horloges een leuk design met fleurige prints. Flik Flak laat ook zijn vrienden op hun horloges verschijnen, zoals Disneyfiguren van de nieuwste films en superhelden zoals 'Spiderman', 'Superman' en 'Batman'. 

Ontek de leukste horloge merken bij Clem Vercammen. Je vindt er zowel kwalitatieve horloge merken als modische horloge merken

 

Bekijk alle horloges van Flik Flak