Horloge Daniel Wellington Classic Petite Bondi DW00100190 'OTL'

Uitverkocht
MerkDaniel Wellington
ReferentieDW00100190
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandLeder
Kleur bandWit
Garantie2 Jaar

De horloges van Daniel Wellington veroverden in geen tijd de harten van alle modeliefhebbers. Het merk mixt een vleugje preppy met een snuifje tijdloos design en een grote portie elegantie. Een gouden combinatie, zo blijkt!

Dit Daniel Wellington horloge met referentie DW00100190 is uit de Classic Petite Bondi collectie. Het uurwerk heeft een 32mm zilverkleurig staal horlogekast en een wit lederen armband. Het horloge heeft een witte wijzerplaat en wordt beschermd door een mineraal glas.

Het horloge beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een mooie horloge box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. 


Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Daniel Wellington

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld waar Filip Tysander, de oprichter van het merk Daniel Wellington, een intrigerende Brit ontmoette. De man had het inspirerende vermogen om een "gentleman" en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een keurige stijl en hij hield er van om horloges met oude versleten NATO-bandjes te dragen. Zijn  naam? Daniel Wellington natuurlijk.

Er ontstond een hechte vriendschap tussen de twee en onze oprichter raakte geïnspireerd, niet alleen door de prachtige verhalen van deze man, maar ook door zijn klasse en tijdloze modestijl.

De "preppy trend" was (en is) groter dan ooit te voren, maar wij hadden het gevoel dat de horlogemarkt incompleet was en er nog plaats was voor andere horloge merken. Er miste dus nog iets en het team van Daniel Wellington sprong in dat gat.

Voor ons staan de horloges van het kwalitatieve horloge merk Daniel Wellington synoniem voor mensen met een vlotte kledingstijl.

Toen Filips met de horloges op de markt kwam, twijfelde hij geen moment en noemde het merk Daniel Wellington.

Neem snel een kijkje naa de diverse horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Daniel Wellington