Horloge Breitling Premier B25 Datora 42 AB2510201K1P1

  • Premier B25
Horloge Breitling Premier B25 Datora 42 AB2510201K1P1
Horloge Breitling Premier B25 Datora 42 AB2510201K1P1
Horloge Breitling Premier B25 Datora 42 AB2510201K1P1
Horloge Breitling Premier B25 Datora 42 AB2510201K1P1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 13.750,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectiePremier B25 Datora 42
ReferentieAB2510201K1P1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B25
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Day-Date - Manufacture - Moonphase
WijzerplaatBeige
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Als eerbetoon aan drie generaties uitvinders - Léon, Gaston en Willy Breitling - is de Premier Datora de meest verfijnde chronograaf van Breitling met zijn complete kalender en maanstanden. Zoals Willy Breitling altijd zei, de premier is "unmistakable stamp of impeccable taste".

Deze nieuwste generatie Premier-chronografen doet de tijdloze elegantie van dit model herleven en biedt het hoogste niveau van Breitling-uurwerken dankzij de legendarische reeks complicaties van de Premier. Uitgerust met rechthoekige chronograaf drukknoppen en Arabische cijfers, heeft de bijgewerkte traditionele Premier Datora verschillende verfijnde ontwerpkenmerken zoals groeven aan de zijkanten van de kast, een achterkant van saffierkristallen en vintage-geïnspireerde wijzers.

De term "Datora", die in de jaren 40 door Breitling werd gebruikt, verwijst naar een chronograaf met een volledige kalender die de dag, datum, maand en verschillende maanfasen weergeeft.

Deze Breitling Datora B25 met referentie AB2510201K1P1 wordt aangeboden op een 42mm kast in roestvrij staal met een beige wijzerplaat en een bruine krokoleder band.

De Datora wordt aangedreven door een COSC-gecertificeerd Breitling B25 Manufacture Calibre. die in de jaren 40 door Breitling werd gebruikt, verwijst naar een chronograaf met een volledige kalender die de dag, datum, maand en verschillende maanfasen weergeeft.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling