Horloge Baume & Mercier Rivièra 83212 18 karaat geelgoud met briljanten '405-52427-twdh'

  • Rivière

Info

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBaume & Mercier
Referentie83212 - 1864908
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatGoud
HorlogekastGoud 18 karaat
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kastdiameter25 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandGoud 18 karaat
Kleur bandGeelgoudkleurig
EdelstenenBriljant
Garantie1 Jaar

Het dames Baume & Mercier Rivièra is een quartz dames horloge. Het horloge beschikt over een 18 karaat geelgoud 25 mm kast en een 18 karaat ggeelgouden armband. De wijzerplaat heeft een champagne kleur en is gezet met 11 briljantjes op de indexen, en is beschermd door een saffierglas. De gouden horloge kast is gezet met 36 briljantjes.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. U kan online aankopen of langskomen in onze zaak.
  • De aankoopdatum van het horloge is 02/01/1998
  • Het horloge beschikt over de originele documenten maar geen doos.
  • Het horloge beschikt over een zeer mooie conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 405/52427

Meer over Baume & Mercier

De geschiedenis begint in 1830 als de gebroeders Louis Victor en Pierre-Joseph-Célestin Baume, in het hart van de bakermat van de uurwerkindustrie, het gelijknamige bedrijf oprichten.

Uit de ontmoeting tussen William Baume en Paul Mercier in 1920 ontstaat Buame & Mercier. De twee mannen, met beiden een verschillend temperament waarbij het ene het andere aanvulde – Baume stond voor de precisie van de uurwerkmaker, Mercier voor de kunstliefhebber – hebben vorm gegeven aan de ziel van het merk: “het evenwicht tussen het traditionele en het moderne”.

Vandaag blijft Baume & Mercier trouw aan zijn eigenheid en zorgt het merk ervoor dat de verfijnde vormgeving en de knowhow die het huis zo kenmerken, blijven bestaan doorheen het ontwerp van modellen in de geest van de tijd, die zich aan de tendenzen weten aan te passen. Het merk maakt zich immers sterk dat het de evolutie van de mode kan volgen of er zelfs op kan anticiperen, terwijl het er tegelijk in slaagt om zijn creaties met de laatste nieuwe technische snufjes uit te rusten.

Baume & Mercier houdt de vinger aan de pols van zijn tijd en heeft zo een unieke stijl kunnen creëren met zijn typische uiterst eigentijdse en ontspannen elegantie die een perfecte weerspiegeling geeft van de smaken en levenskunst van een schoonheidsminnende clientèle.

Bekijk alle horloges van Baume & Mercier