Horloge TAG HEUER CARRERA Automatic Chronograph 44 CBN2A1E.BA0643

  • CARRERA 44
€ 5.600,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieLimited Editions
ReferentieCBN2A1E.BA0643
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberTAG Heuer caliber manufactuur H02
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Een TAG Heuer Carrera Limited Edition die perfect de tijd houdt met perfecte stijl. Het horloge is ontworpen ter ere van TAG Heuer 160-jarig jubileum .

De TAG Heuer CBN2A1E.BA0643 heeft een 44 mm fijn geborstelde, gepolijste stalen kast en herbergt een in eigen huis vervaardigde uurwerk Heuer 02 met een speciale oscillerende massa.

Een volledig blauwe keramische tachymeter vaste lunette en geborstelde wijzerplaat, onderbroken door rode bewegingslijnen in de contour op 3 uur projecteren een subtiele, opvallende aantrekkingskracht.

160-JARIG JUBILEUM  - LIMITED EDITION op 1860 stuks

Het horloge bezit een saffierglas om de wijzerplaat te beschermen, en stalen geschroefde kast versierd met een gravure  "ONE of 1860". Deze chronograaf wordt ook geleverd in een speciale doos voor het 160-jarig jubileum.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwirtsers horloge merk TAG Heuer die start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het crusiaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer