Horloge BREITLING SUPEROCEAN II AUTOMATIC 42 A17366D81C1A1

  • SUPEROCEAN II 42
€ 3.850,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieSuperocean
ReferentieA17366D81C1A1
BinnenwerkAutomatic
CaliberCaliber Breitling 17
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid500 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De Superocean definiëert het klassieke duikhorloge. De collectie werd in 1957 door Breitling gemaakt voor professionele en militaire duikers, maar ontwikkelde onmiddellijk volgelingen onder vrijetijdsduikers en horlogeliefhebbers.

Kracht, functionaliteit en een coole, eigentijdse stijl bepalen Breitling's Superocean Automatic-collectie: tool watches voor de moderne duiker. De stalen horlogekast op 42mm is voorzien van een blauwe glasrand en blauwe wijzerplaat. Het horloge wordt gepresenteerd op een stalen armband. Compleet met unidirectionele bezel, dit horloge is waterbestendig tot 50 bar (500 meter). Dit horloge is een essentieel stuk voor actieve diepzeeduikers.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 17, en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Automatic collectie wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling