Horloge FOSSIL COLLIDER HYBRID SMARTWATCH HR FTW7009

  • COLLIDER HYBRID
€ 219,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFossil
CollectieFossil Q
ReferentieFTW7009
BinnenwerkHybride Smartwatch
ComplicatiesAlarm - Datum - Digitaal / analoog - Hybrid smartwatch - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastBlack steel
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Bij juwelier Clem Vercammen vind je de mooiste Fossil horloges, zoals dit Fossil Collider Hybrid Smartwatch horloge FTW7009voor heren.

Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is zwart en is afgedekt met hard mineraalglas. De band is gemaakt van staal. Dit horloge bezorgt je jarenlang draagplezier!

Je koopt de Diesel veilig en eenvoudig in onze online shop. Wij zijn officieel dealer van Diesel horloges. Maar u kan eveneens onze fysieke winkel bezoeken, zodat u het horloge kan aanpassen.

Je ontvangt een garantie van 2 jaar op productiefout. Retourneren is gratis. Bekijk ook de complete collectie Diesel horloges in onze online shop.

Het Diesel horloge wordt geleverd met een originele geschenkverpakking verpakking.

Meer over Fossil

De Fossil Group werd opgericht in 1984. Het merk Fossil is gekend uit de kleding maar vooral ook als Fossil horloge merk. Het was de springplank voor alles wat het bedrijf heeft gerealiseerd over meer dan een kwart eeuw. Fossil is trots op zijn Amerikaanse vintage inspiratie die hun stijl typeert. Deze inspiratie is volledig terug te vinden in zijn creatieve Fossil horloge collecties, tot en met de vintage getekende inpak doosjes, uniek in zijn soort.

Fossil is onlangs gestart met een nieuw tijdperk; creatie van Fossil Q Wearables. Deze Fossil Smartwatch met een Android Wear besturing wordt een nieuwe mooie episode voor het merk. Tradition meets Technology, Klassiek horloge ontwerp ontmoet Smart technologie! Tijd lezen kan vanaf nu in harmony met ontvangen van berichten, telefoon en andere belangrijke meldingen, ondekken van je lichaamsinspanningen en veel meer, dit allemaal aan de pols!!

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. Je vindt er kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

Bekijk alle horloges van Fossil