Horloge TAG HEUER CARRERA WAR211C.BA0782

  • CARRERA 39
€ 2.400,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieCarrera
ReferentieWAR211C.BA0782
BinnenwerkAutomatic
CaliberCaliber TAG Heuer 5
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatAnthracite
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter39 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilver
Garantie2 Jaar

Dit TAG Heuer Carrera horloge met de referentie  WAR211C.BA0782 beschikt over een Anthracite wijzerplaat wijzerplaat met duidelijke index en een datum op 3 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 39 mm roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een staal Carrera armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Calibre TAG Heuer 16, met een automatische chronograph, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Het binnenwerk kan gezien worden door de transparante case back.

De TAG Heuer Carrera wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: TAG Heuer calibre 16

Automatisch Swiss made gangwerk met 25 rubi’s en een snelle datum verzet. Per uur 28.800 vibraties, en een 42 uren gangreserve. Afgewerkt met Côtes de Genève.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwirtsers horloge merk TAG Heuer die start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het crusiaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer