Horloge Tag Heuer - Staal band BA0576

  • LINK strap
€ 305,00€ 198,25

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
ReferentieBA0576
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig

Dit is een originele Tag Heuer armband uit hoogwaardig staal. Deze band wordt geleverd met het bijpassende plooislot.

Deze armband heeft een breedte van 20mm en kan aan een Tag Heuer Link chronographe gezet worden.

Dit zijn de TAG Heuer Link modellen die compatibel zijn met de armband, de referentie is terug te vinden achteraan op het kastdeksel van het horloge:

  • CJ1110
  • CJ1111
  • CJ1112
  • CJF2110
  • CJF2111
  • CJF2112
  • CJF2113
  • CJF2114
  • CJF2115

De maat is de afstand tussen de twee kastpoten van uw Zwitsers Breitling horloge. Heeft u verder vragen, vernemen we het graag.

Heeft u problemen met uw Tag Heuer horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons algemeen atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer