Horloge Maurice Lacroix - Les Classique LC1087 '345-TWDH'

  • Les Classiques
€ 695,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMaurice Lacroix
ReferentieLC1087
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesChronograaf - Datum - Moonphase - Quartz
WijzerplaatParelmoer met diamant
HorlogekastStaal
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kastdiameter38 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
EdelstenenBriljant
Garantie1 Jaar

Dit Maurice Lacroix horloge met de referentie LC1087 is een Zwitsers quartz horloge uit de Les Classiques collecttie. Dit dameshorloge is vervaardigd uit staal. De parelmoer wijzerplaat is versierd met briljanten op de indexen.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. U kan een afspraak maken en zo het horloge bezoeken.
  • Er zijn geen horloge box of documenten aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een goede conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 45457/345

Meer over Maurice Lacroix

De firma heeft zijn fabriek in Saignelegier en brengt sinds 1975 horloges op de markt. In 2007 werden circa 150.000 horloges geproduceerd, waarvan 40.000 stuks met een mechanisch uurwerk. Het bedrijf met ongeveer 220 medewerkers, behoort tot de Desco van Schulthess-groep. Maurice Lacroix was de naam van een lid van de raad van bestuur van de moedermaatschappij. Tijdens de ontwikkelingsfase van het horlogemerk stierf Lacroix echter. Als eerbetoon zijn de horloges naar hem vernoemd.

Maurice Lacroix voerde als één van de eerste horlogefabrikanten een doorkijk-achterdeksel in in een aantal van de modellen, waardoor men een blik op een deel van het uurwerkmechanisme kan werpen. Tegenwoordig behoort de Masterpiece collectie tot de grotere producenten van horloges in het luxe prijssegment. In 2006 ontwikkelde de fabriek het eerste eigen uurwerk, een chronograaf. Hiermee werd de fabriek opgenomen als manufactuur van prestigemerken.

Bekijk alle horloges van Maurice Lacroix