Horloge Polar Unite Black Geweven Polsband Strap Small / Medium

  • Black geweven
Horloge Polar Unite Black Geweven Polsband Strap Small / Medium
Horloge Polar Unite Black Geweven Polsband Strap Small / Medium
Alt text
Alt text
€ 34,90
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkPolar Polsband
CollectieUnite
ReferentiePolar Unite Black Geweven
HorlogebandStof
Kleur bandZwart
Garantie1 Jaar

Creëer een unieke look met een geweven polsband voor je Polar fitnesshorloge. De band is gemaakt van gerecycled PET-garen. Het elastische gedeelte onder de gesp zorgt ervoor dat de band goed en comfortabel om je pols past.

Materialen:

  • Polsband: gerecycled PET-garen
  • Elastiek: 50% polyester, 50% natuurlijk rubber

Maten:

  • S/M: polsomtrek 140-200 mm

Meer over Polar Polsband

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Een Polar hartslagmeter helpt je in de huid van je training te kruipen. Polar combineert hun deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat Polar sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

Polar hartslagmeter polshorloge biedt voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Juwelier clem Vercammen is een officiële POlar dealer en biedt de POlar hartslag collectie offline aan in onze winkel te Heist-op-den-Berg, maar ook online in onze Polar Online shop. 

Ook de Polar polsbanden of Polar Straps zijn te koop in onze offline en online Polar winkel

Bekijk alle horloges van Polar Polsband