Horloge Polar Original Polsband Strap FT80 - Zwart

  • Polsband F6 Zwart
Horloge Polar Original Polsband Strap FT80 - Zwart
Alt text
€ 24,90

Geen - Een

Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkPolar Polsband
CollectieFT80
HorlogebandKunststof
Kleur bandOranje

Deze polsband in oranje kleur voor het Polar A370 hartslagmeting- en sporthorloge kan besteld worden in onze Polar Shop. Deze polsband is enkel in de maat Medium/Large te verkrijgen. De lengte van de band bedraagt: 14 - 20 cm.

Woordje uitleg over de A370

De Polar A370 is jouw ultieme trainingsbuddy. De optische hartslagmeting maakt je workouts eenvoudig en aangenaam, en de hartslagzones helpen jou om aan de juiste intensiteit te trainen. De unieke en wetenschappelijk gevalideerde Smart Coaching-functies van Polar geven begeleiding tijdens en motiverende feedback na je workouts.

Je trainingsbuddy is eveneens uitgerust met de nieuwe geavanceerde Polar Sleep Plus-slaapanalyse, zo wordt je een kenner van je eigen slaappatroon waardoor je meer balans kunt brengen in je dagelijkse leven.

De BFF van je Polar A370 is: jouw telefoon!
Polar A370 gebruikt het gps-signaal van je telefoon om tempo en afstand te meten en je route in kaart te brengen bij outdoor-activiteiten.
Via smart notifications houdt de Polar A370 je altijd op de hoogte. Je krijgt de smart notifications bij inkomende oproepen, tekstberichten, berichten op social media en afspraken in je agenda direct te zien op het display van je Polar A370.

 

Meer over Polar Polsband

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Een Polar hartslagmeter helpt je in de huid van je training te kruipen. Polar combineert hun deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat Polar sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

Polar hartslagmeter polshorloge biedt voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Juwelier clem Vercammen is een officiële POlar dealer en biedt de POlar hartslag collectie offline aan in onze winkel te Heist-op-den-Berg, maar ook online in onze Polar Online shop. 

Ook de Polar polsbanden of Polar Straps zijn te koop in onze offline en online Polar winkel

Bekijk alle horloges van Polar Polsband