Horloge LONGINES Master Collection Automatic L2.628.5 - 307/TWDH

  • Master Collection
Uitverkocht
MerkLongines
CollectieMaster Collection
ReferentieL2.628.5.78.7
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatWit
HorlogekastBicolor 18k
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter39 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin

Dit automatisch heren Longines Master Collection horloge met de referentie L2.628.5.78.7 beschikt over een originele lichte wijzerplaat met gouden indexen. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. Het horloge beschikt over een datum aanduiding op 6 uur. De 38.50 mm bicolor kast wordt gepresenteerd op een bruine lederband, maar een bicolor metalen armband wordt extra bij hte horloge geleverd.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Longines Caliber L888 automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 48 uren.

  • Originele publieke prijs €2600
  • Aankoopdatum 
  • Extra metalen bicolor armband beschikbaar
  • Het horloge heeft een volledige revisie genoten in onze Longines atelier.
  • Garantie 1 jaar.
  • De Longines box zijn aanwezig, er zijn geen documenten/garantiekaart.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 307/40272

Meer over Longines

Longines: 180 years of elegance, tradition and performance 

Horloge merk Longines is ontstaan in 1832, in het Zwitsers stadje Saint Imier. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Longines is reeds jaren exclusief partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen. Ondertussen is Longines deel van de The Swatch Group, en verkrijgbaar in meer dan 130 landen.

Het is allemaal begonnen in 1932 onder de leiding van August Agassiz, met als bedrijfsnaam Agassiz & Co. Hij bouwde al snel een mooi netwerk uit zoals ook in Noord America waar hij zijn producten kon verkopen.

In de jaren 50 neemt zijn neef Ernest Francillon de zaak over en moderniseert de methodes voor de creatie van horloges, en dit in samenwerking met Jacques David. Zo brengt hij alle facetten van het horloge maken onder één dak wat de efficiëntie ten goede komt. Hij heeft in 1967 deze horloge fabriek gebouwd, en de naam Longines wordt geboren. Tot vandaag is Longines de naam binnen de horloge merken die het langste in gebruik is in de Zwitserse horloge industrie. De industrialisatie zet zijn opmars voort zodat in begin jaren van de 20 ste eeuw reeds 1100 mensen tewerkgesteld zijn in deze fabrieken.

Tot vandaag volgen een opeenvolging van de ontwikkeling van manufactuur gangwerken die steeds verder worden ontwikkeld richting de meest mogelijke perfectie van die tijd. Bij de evolutie van deze nieuwe gangwerken, die vanaf 1913 zijn weg hebben gevonden in de polshorloges, onstaan gaande weg nieuwe families binnen de collectie van Longines. Families die we kennen tot op vandaag: Lindbergh Hour Angle watch – Conquest – Flagship – La Grande Classique – DolceVita – Evidenza – Master Collection – Sport HydroConquest - Primaluna

Dit is de collectie van Longines:

Onze zaak beschikt over een officieel Longines herstelatelier. U kan steeds uw Longines horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vargen over het aanbod modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken kan u ons steeds op de hoogte brengen.

 

Bekijk alle horloges van Longines