Horloge HUGO BOSS CIRCUIT 1513726

  • CIRCUIT
Horloge HUGO BOSS CIRCUIT 1513726
Alt text
€ 229,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkHugo Boss
Referentie1513726
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Hugo Boss stelt zijn Boss Black horlogecollectie voor. De horloges stralen onmiskenbare klasse uit. Deze tijdloze uurwerken passen bij elke gelegenheid en outfit, ze zijn altijd stijlvol.

Dit Boss Black horloge met referentie 1513726 maakt deel uit van de Circuit collectie. Dit Circuit heren horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 42 mm en is voorzien van een bruine lederen band. De grijze wijzerplaat beschikt over een datumaanduiding.

Hugo Boss horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt met de bijhorende documenten in een passend Boss Black horloge doos geleverd.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Hugo Boss

Juwelier Clem Vercammen is een officieel Hugo Boss dealer. Hugo Boss stelt jaarlijks uitgebreide collecties voor die zich situeren tussen zakelijke horloges maar ook sportieve modellen komen tot zijn recht. Binnen de collectie Hugo Boss horloges bevinden zich voornamelijk quartz horloges, maar ook automatische horloges zijn te vinden. De Hugo Boss horloges zijn sterk in functionaliteit zonder styling uit het oog te verliezen. Echte klasse horloge voor een fijn publiek.

Bekijk alle horloges van Hugo Boss