Horloge FOSSIL Q ACTIVIST HYBRID FTW1207

 • Q ACTIVIST HYBRID
€ 199,00€ 99,50
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
HorlogekastBlack steel
Kastdiameter46 mm
HorlogebandBlack steel
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkHybrid smartwatch - Quartz
Kleur bandZwart
ReferentieFTW1207

Achter deze uitziende FOSSIL uurwerken schuilt smart technologie, die u o.a. op de hoogte brengt van meldingen. Handig aan Hybrid Smartwatches is dat deze niet moeten opgeladen worden, FOSSIL Connected Hybrid horloges werken op een quartz batterij.

Dit hybride horloge, FOSSIL Q ACTIVIST HYBRID FTW1207 is een horloge uit zwart staal. de kastdiameter is 46mm. Het horloge is spatwaterdicht, niet geschikt voor zwemmen, en beschikt over 2 jaren garantie.

CONNECTED HYBRID SMARTWATCHES

Merkwaardig bescheiden: het is meer dan je op het eerste oog zou zeggen. De Hybrid smartwatches zien eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie klok gebeurt er meer.  Deze Hybrid smartwatch werkt op telefoons met Android™ OS 4.4+, iOS 8.2+ & IPhone 5+.
Hybrid smartwatches werken op een quartz batterij. Dit wil zeggen dat het Skagen  horloge niet meer moet opgeladen worden! Via Bluetooth technologie wordt de data van uw smartphone draadloos gesynchroniseerd.

CONNECTED MELDINGEN

Het horloge praat met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt. Je kunt niet alleen aangeven welke notificaties je wilt ontvangen, maar tevens van wie je deze wilt ontvangen. Geef je meest waardevolle contacten hun eigen kleur, wanneer ze jou contacten voel je een zachte trillingen en zie je de kleur verschijnen op rechts, links of beide LED-lampjes aan weerszijden van het horloge.

CONNECTED TRACKER

Met ingebouwde activiteit tracking, kunt u uw dagelijkse prestaties bijhouden: stappen, calorieën en afstand. Uw slaappatroon wordt ook bijgehouden via sleep tracking. U kan ook doelen instellen, uw vooruitgang naar een persoonlijk doel kan u bekijken op uw Connected Hybrid Smartwatch.

Android Wear APP

De Android Wear™ App verbindt uw iPhone of Android-toestel aan op uw Hybrid SmartWatch. Eenmaal aangesloten ontvang je meldingen van je favoriete apps op uw pols, evenals meldingen van inkomende gesprekken, sms-jes en nog veel meer.

Specificaties:

 • Notificaties van sms, e-mails, kalender, sociale media
 • Stuurt muziek spelend op de smartphone
 • Stuurt camera van de smartphone
 • Activity tracker
 • Stappenteller
 • Sleep tracker
 • Vindt je smartphone
 • Meerdere tijdzones
 • Verwisselbare band
 • Bluetooth
 • Android apparaten 4.4+ & iOS 8.2+ / iPhone 5+
 • Niet-oplaadbare batterij

 

Meer over Fossil

De Fossil Group werd opgericht in 1984. Het merk Fossil is gekend uit de kleding maar vooral ook als Fossil horloge merk. Het was de springplank voor alles wat het bedrijf heeft gerealiseerd over meer dan een kwart eeuw. Fossil is trots op zijn Amerikaanse vintage inspiratie die hun stijl typeert. Deze inspiratie is volledig terug te vinden in zijn creatieve Fossil horloge collecties, tot en met de vintage getekende inpak doosjes, uniek in zijn soort.

Fossil is onlangs gestart met een nieuw tijdperk; creatie van Fossil Q Wearables. Deze Fossil Smartwatch met een Android Wear besturing wordt een nieuwe mooie episode voor het merk. Tradition meets Technology, Klassiek horloge ontwerp ontmoet Smart technologie! Tijd lezen kan vanaf nu in harmony met ontvangen van berichten, telefoon en andere belangrijke meldingen, ondekken van je lichaamsinspanningen en veel meer, dit allemaal aan de pols!!

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. Je vindt er kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

Bekijk alle horloges van Fossil