Horloge LONGINES Conquest Classic Collection L2.798.5.72.3 'OTL'

  • Conquest Classic
Uitverkocht
MerkLongines
CollectieConquest Classic
ReferentieL2.798.5.72.3
ComplicatiesAutomatisch - Datum - Day-Date - Moonphase
WijzerplaatWit
HorlogekastPleetgoud bicolor rosé
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Als een partner van veel van de meest prestigieuze sport evenementen in de wereld heeft Longines het horloge Conquest Classic gelanceerd. Als een eerbetoon aan de chronografen geproduceerd sinds 1878, presenteert de beroemde Zwitserse horlogemaker de verovering Classic line. Trouw aan de Longines waarden, zoals de prestaties, elegantie en traditie, zijn de modellen uit deze collectie allen uitgerust met self-winding kalibers. Conquest Classic is het officiële horloge van vele evenementen, met daarbij de paardensport, alpine skiën, ritmische en artistieke gymnastiek, boogschieten, Roland Garros en Glasgow 2014.

Dit automatisch Longines heren horloge met de referentie L2.798.5.72.3 beschikt over een originele witte wijzerplaat. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 42 mm staal en rosé kast wordt gepresenteerd op een croco bruine leder armband. Het horloge beschikt over enkele uitbreidingen; Moonphase, speciale datum aanduiding, 24 uren indicator.

De Longines Collection wordt geleverd met een originele Longines box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Longines, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Longines horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Longines Service Center. We zullen uw Longines horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Longines

Longines: 180 years of elegance, tradition and performance 

Horloge merk Longines is ontstaan in 1832, in het Zwitsers stadje Saint Imier. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Longines is reeds jaren exclusief partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen. Ondertussen is Longines deel van de The Swatch Group, en verkrijgbaar in meer dan 130 landen.

Het is allemaal begonnen in 1932 onder de leiding van August Agassiz, met als bedrijfsnaam Agassiz & Co. Hij bouwde al snel een mooi netwerk uit zoals ook in Noord America waar hij zijn producten kon verkopen.

In de jaren 50 neemt zijn neef Ernest Francillon de zaak over en moderniseert de methodes voor de creatie van horloges, en dit in samenwerking met Jacques David. Zo brengt hij alle facetten van het horloge maken onder één dak wat de efficiëntie ten goede komt. Hij heeft in 1967 deze horloge fabriek gebouwd, en de naam Longines wordt geboren. Tot vandaag is Longines de naam binnen de horloge merken die het langste in gebruik is in de Zwitserse horloge industrie. De industrialisatie zet zijn opmars voort zodat in begin jaren van de 20 ste eeuw reeds 1100 mensen tewerkgesteld zijn in deze fabrieken.

Tot vandaag volgen een opeenvolging van de ontwikkeling van manufactuur gangwerken die steeds verder worden ontwikkeld richting de meest mogelijke perfectie van die tijd. Bij de evolutie van deze nieuwe gangwerken, die vanaf 1913 zijn weg hebben gevonden in de polshorloges, onstaan gaande weg nieuwe families binnen de collectie van Longines. Families die we kennen tot op vandaag: Lindbergh Hour Angle watch – Conquest – Flagship – La Grande Classique – DolceVita – Evidenza – Master Collection – Sport HydroConquest - Primaluna

Dit is de collectie van Longines:

Onze zaak beschikt over een officieel Longines herstelatelier. U kan steeds uw Longines horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vargen over het aanbod modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken kan u ons steeds op de hoogte brengen.

 

Bekijk alle horloges van Longines