Polar Original Polsband Strap Ignite - Rubber Zwart M-L Size

  • Ignite M-L
 Polar Original Polsband Strap Ignite - Rubber Zwart M-L Size
Alt text
€ 24,90
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkPolar Polsband
CollectieIgnite
ReferentiePolsband Ignite ZWART
Kleur bandZwart

POLAR Polsband - Strap

  • Model: Polar Ignite
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Rubber

Deze polsband in zwarte kleur voor het Polar Ignite hartslagmeting- en sporthorloge kan besteld worden in onze Polar Shop.

Heeft u vragen in verband deze bestelling kan u steeds contact opnemen.

Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde GPS. Deze workoutpartner van de nieuwe generatie helpt je om je ware potentieel te bereiken en je grenzen op de juiste manier te verleggen

Meer over Polar Polsband

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Een Polar hartslagmeter helpt je in de huid van je training te kruipen. Polar combineert hun deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat Polar sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

Polar hartslagmeter polshorloge biedt voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Juwelier clem Vercammen is een officiële POlar dealer en biedt de POlar hartslag collectie offline aan in onze winkel te Heist-op-den-Berg, maar ook online in onze Polar Online shop. 

Ook de Polar polsbanden of Polar Straps zijn te koop in onze offline en online Polar winkel

Bekijk alle toebehoren van Polar Polsband