Horloge Michael Kors Access MKT5063 - Sofie

  • Sofie Gen4
€ 369,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
HorlogekastRosé pleetgoud
Kastdiameter41 mm
HorlogebandRosé pleetgoud
WijzerplaatSmart Notifications
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkHartslagmeter - Smartwatch - Android Wear
Kleur bandRosé
EdelstenenZirconium
ReferentieMKT5063

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. 

Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van Smartwatches ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols!

Een geheel nieuwe categorie van smartwatches en accessoires in ware Michael Kors Style!

Dit Michael Kors Access horloge uit de Sofie collectie, met referentie MKT5063, heeft een rosé stalen horlogekast gezet met steentjes. De originele armband is eveneens vervaardigd uit rosé pleetgoud staal. Het horloge is voorzien van een hard mineraal glas.

STYLE THAT'S CONNECTED

Maak kennis met het uurwerk dat fashion introduceert in draagbare technologie. Personaliseer het touchscreen bij je stemming van de dag past, ontvangt updates van je sociale kring, bijhouden van uw fitness-doelen en nog veel meer…

TRACK YOUR HEART RATE, STEPS, SLEEP AND GOALS.

Haal het maximale uit je training met ingebouwde fitness en activiteit tracker. Volg je hartslag nu met de ingebouwde hartslagmeter.

YOUR VOICE

Met gesproken commando's, kan je zoeken op het web, je meldingen beantwoorden, je kalender bijstellen en veel meer…

WATER RESISTENT

Nu kan je ook zwemmen met je smartwatch.

PAY WITH YOUR WATCH

Een van de nieuwe snufjes van de generatie 4 smartwatches. Deze horloges zijn uitgerust met NFC, Near Field Communications. Betaall gewoon met je smartwatch!

CONNECTIVITEIT

Meldingen van je App’s, waar en wanneer je maar wil

  • Custom Watch Faces - U kan zelf een wijzerplaat naar keuze kiezen
  • Interchangeable Straps - De armbanden kunnen verwisseld worden
  • Activity Tracking - Activiteit meting
  • Smartphone Notifications - Smartphone functies / meldingen
  • Untethered GPS - Draadloze GPS los van je gsm
  • Heart Rate Monitor - Hartslagmeter

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Horloge merk Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols! 

Bekijk snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Verschillende modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken zijn er terug te vinden online en in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors