Horloge Panerai Titanium Limited Edition PAM00728 '285-TWDH'

  • Limited Edition
Uitverkocht
HorlogekastTitanium
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch
Kleur bandZwart
ReferentiePAM00728

Dit Panerai horloge PAM00728 is een automatisch horloge, limited edition 416/500. Dit Italiaans Zwitsers horloge heeft een titanium kast en een saffierglas, met een diepblauwe wijzerplaat. Het horloge is tweedehands te koop en verkeert in een nieuwe conditie.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen
  • Aankoopdatum: 8/12/2018
  • Het horloge geniet nog van fabrieksgarantie
  • Alle documenten en de Panerai box is aanwezig.
  • TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 37619/285

Meer over Panerai

In 1860 opende Giovanni Panerai zijn eerste horlogewinkel in Florence, in één van de kleine panden aan de Ponte alle Grazie, die werden gebouwd als winkels voor ambachtsmannen.

Aan het einde van de 19de eeuw werd de Orologeria G. Panerai & C. overgebracht naar de Palazzo Arcivescovile. Door het verlenen van service, de verkoop en het beheer van zowel onderdelen als accessoires voor horloges werd de zaak meer en meer divers.

In de 90-er jaren kregen de Panerai modellen een nieuwe bestemming: van de polsen van de commandos naar de polsen van de connaisseurs van mechanische uurwerken. Edities van de Luminor en de Mare Nostrum werden opnieuw gelanceerd in 1993. Toen Officine Panerai in 1997 de nieuwe aanwinst werd van de Vendôme Group [nu Richemont] onderging dit horlogemerk een spectaculaire internationale herlancering.
De modellen uit het verleden werden herontworpen en vandaag de dag zijn de Radiomir en de Luminor horloges die passie en fascinatie doen ontluiken vanwege hun lange geschiedenis, maar ook vanwege het feit dat ze dicht bij de toekomst staan.

Door de jaren heen heeft Panerai met trots zijn originaliteit, nauwkeurigheid ten aanzien van de micromillimetrische precisie en de waarden van het Italiaanse design bewaard. Een horloge is niet alleen een machine maar tevens, boven alles, een emotie. Het is een inwendig mechanisme, een hart dat klopt in harmonie met dat van de eigenaar.

Bekijk alle horloges van Panerai