Horloge Maurice Lacroix Geelgoud 18k Briljant Parel '274-TWDH'

€ 2.495,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastGoud 18k
WijzerplaatWit
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kleur bandWit

Dit Maurice Lacroix horloge is vervaardigd uit 18k geelgoud en gezet met briljanten. De armband is vervaardigd uit parels. De geelgouden sluiten is eveneens gezet met briljanten.

  • Het horloge is ter controle aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Het horloge beschikt over een mooie conditie.
TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 35811/274

Meer over Maurice Lacroix

De firma heeft zijn fabriek in Saignelegier en brengt sinds 1975 horloges op de markt. In 2007 werden circa 150.000 horloges geproduceerd, waarvan 40.000 stuks met een mechanisch uurwerk. Het bedrijf met ongeveer 220 medewerkers, behoort tot de Desco van Schulthess-groep. Maurice Lacroix was de naam van een lid van de raad van bestuur van de moedermaatschappij. Tijdens de ontwikkelingsfase van het horlogemerk stierf Lacroix echter. Als eerbetoon zijn de horloges naar hem vernoemd.

Maurice Lacroix voerde als één van de eerste horlogefabrikanten een doorkijk-achterdeksel in in een aantal van de modellen, waardoor men een blik op een deel van het uurwerkmechanisme kan werpen. Tegenwoordig behoort de Masterpiece collectie tot de grotere producenten van horloges in het luxe prijssegment. In 2006 ontwikkelde de fabriek het eerste eigen uurwerk, een chronograaf. Hiermee werd de fabriek opgenomen als manufactuur van prestigemerken.

Bekijk alle horloges van Maurice Lacroix