Horloge Omega Seamaster Planet Ocean Olympic Games Tokyo 2020 522.33.40.20.04.001 Limited Edition

  • Tokyo 2020
€ 7.100,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieLimited editions
Referentie522.33.40.20.04.001
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid600 Meter
Kastdiameter40 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandWit
Garantie2 Jaar

In voorbereiding op de Olympische Spelen Tokyo 2020 levert Omega, als officiële 'Timekeeper', al een winnende prestatie.

De inspiratie voor dit gelimiteerd horloge is de vlag van het land van de 2020 Spelen, met name Japan.
De Seamaster Planet Ocean "Tokyo 2020" Limited Edition is een 39.5mm stalen horloge. De rode 'lollipop' centrale secondewijzer tegen de wit keramische wijzerplaat representeert de Japanse vlag. Op de wit keramische glasrand wordt verwezen naar de Tokyo 2020 Spelen door het cijfer '20' rood te kleuren.
Dit horloge wordt gepresenteerd op een wit, croco lederen band, maar zowel een volledig stalen band als een NATO band zijn toegevoegd aan de Omega presentatie box.

Dit speciale horloge is gelimiteerd tot 2020 stuks.

In het hart van het horloge, de motor van het horloge is het in-house caliber Omega 8800 geplaatst, dat deze gecertificeerde Master Chronometer aandrijft. Dit caliber heeft een gangreserve van 55u.

De Omega Seamaster Planet Ocean Tokyo 2020 wordt geleverd met een originele en speciale Omega box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega