Horloge Breitling Avenger II GMT A3239011/C872 '224-TWDH'

  • Avenger II GMT
Uitverkocht
HorlogekastStaal
Kastdiameter43 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid300 Meter
BinnenwerkAutomatisch - Datum - GMT
Kleur bandZilver
ReferentieA3239011/C872/170A

Dit Breitling horloge Avenger II GMT met de referentie A3239011 is een automatsich chronograaf horloge met het Breitling 32 gangwerk, en tweedehands te koop in onze zaak. De 43 mm horlogekast is vervaardigd uit staal, alsook de Professional III armband. De wijzerplaat is Mariner Blue.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak
  • Aankoopdatum: 11/12/2015 (aangekocht in onze zaak)
  • Publieke prijs: € 3 960
  • Alle documenten en de Breitling box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie. Het horloge geniet van een priodieke interventie en wordt verkocht met 1 jaar garantie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitling, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Onze referentie: 224/CV

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling