Horloge Ice-Watch - ICE Glam Colour - Nude - Numbers - 015330

  • ICE Glam Colour
€ 89,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
HorlogekastKunststof
KastdiameterSmall
HorlogebandRubber
WijzerplaatRoos
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandRoos
Referentie015330

Dit Ice-Watch horloge 015330 maakt deel uit van de ICE Glam collectie, dat onderdeel is van de ICE collectie. ICE Glam horloges blijven stijlvol tijdens alle gelegenheden. Op het werk of op een feestje, voel je overal glamoureus.
De siliconen horlogekast en armband van de ICE Glam horloges zijn uit één stuk en vormen zo een vloeiend geheel.
De ICE Glam Colour collectie is de kleurrijke versie van Ice Glam. 

Dit ICE Glam Colour horloge 015330 heeft een licht roze kleur. De wijzerplaat heeft dezelfde roze kleur met rosé wijzers en rosé ring rondom de wijzerplaat. Daarnaast heeft dit model rosé cijfers op de wijzerplaat.

ICE Glam horloges worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en in een eigen unieke Ice-Watch verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice Watch

Ice Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice Watch