Horloge Omega Seamaster Olympic Games Collection box 5 watches

  • Olympic series
€ 27.700,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkOmega
CollectieLimited editions
ReferentieOlympic Games Collection
ComplicatiesAutomatisch - Manufacture
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter40 mm
HorlogebandLeder
Garantie2 Jaar

Omega is al sinds 1932 Official Timekeeper of the Olympic Games en vervult deze rol met passie en toewijding.

Een box van 5 exclusieve Seamaster horloges werd speciaal ontworden voor de Olympische spelen collectie. Er werden slechts 100 van deze boxen geproduceerd en in België wordt slechts 1 box aangeboden, deze hebben we kunnen aankopen.

Naast de 5 Omega Seamaster horloges is ook een mini laatste-ronde bel inclusief. De bel is gefabriceerd in dezelfde Zwitserse gieterij als de echte Olympische bellen.

De 5 modellen zijn voorzien van een 39.5mm gepolijst roestvrij stalen kast. De horloges worden gepresenteerd op een geperforeerd lederen band, elk in de kleur van een Olympische ring.

Bij het ontwerpen van de wijzerplaat heeft Omega zich laten inspireren op de stopwatches gebruikt tijdens de Londense Olympische Spelen in 1948. Een witte achtergrond, railway minute track en contrasterende zwarte wijzer. Een krasbestendig saffierglas bedekt deze prachtige wijzerplaat.

De achterkant van het uurwerk is gedecoreerd met een geanodiseerd aluminium ring in dezelfde Olympische ring kleur als de lederen band. Op de ring zijn alle gaststeden vermeld, met data, waarbij Omega als officiële tijdwaarnemer heeft gefungeerd.

In het hart van het horloge, de motor van het horloge is het Co-Axial caliber Omega 8806 geplaatst. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd en anti-magnetisch tot 1,5 tesla, hierdoor mag dit horloge het label "Master Chronometer" dragen.

Dit zijn de specificates van de 5 Seamaster horloges:

Wenst u meer informatie ivm de horloges, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook deze Omega horloges hebben op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega