Horloge LONGINES DolceVita L5.755.0.87.6

  • DolceVita
Horloge LONGINES DolceVita L5.755.0.87.6
Alt text
€ 5.400,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkLongines
CollectieDolceVita
ReferentieL5.755.0.87.6
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatParelmoer met diamant
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

The Italian Way of Life Enhanced by a timeless elegance

 Sinds de creatie van de Longines DolceVita collectie heeft het merk de eigentijdse elegantie van het model wereldwijd geïllustreerde. Geïnspireerd door "Dolce Vita", wat een eerbetoon is aan de “zoetheid” van het leven. Vandaag is een nieuw hoofdstuk in deze collectie gestart doormiddel de lijnen van de model te verzachten. Deze nieuwe modellen zullen niet nalaten om indruk te maken op vrouwen die van charme een manier van leven hebben gemaakt.

Dit dames Longines horloge uit de DolceVita collectie met de referentie L5.755.0.87.6 is een Zwitsers quartz horloge. Het heeft een parelmoer wijzerplaat met diamanten indexen onder een krasbestendig saffierglas. Het wordt aangeboden met een stalen kast gezet met briljanten en met een stalen armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Longines quartz L176 gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaren.

De Longines DolceVita wordt geleverd met een originele inpak box, vergezeld met alle documenten en de 2 jaren garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Longines kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Longines horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Longines Service Center. We zullen uw Longines horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Longines

Longines: 180 years of elegance, tradition and performance 

Horloge merk Longines is ontstaan in 1832, in het Zwitsers stadje Saint Imier. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Longines is reeds jaren exclusief partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen. Ondertussen is Longines deel van de The Swatch Group, en verkrijgbaar in meer dan 130 landen.

Het is allemaal begonnen in 1932 onder de leiding van August Agassiz, met als bedrijfsnaam Agassiz & Co. Hij bouwde al snel een mooi netwerk uit zoals ook in Noord America waar hij zijn producten kon verkopen.

In de jaren 50 neemt zijn neef Ernest Francillon de zaak over en moderniseert de methodes voor de creatie van horloges, en dit in samenwerking met Jacques David. Zo brengt hij alle facetten van het horloge maken onder één dak wat de efficiëntie ten goede komt. Hij heeft in 1967 deze horloge fabriek gebouwd, en de naam Longines wordt geboren. Tot vandaag is Longines de naam binnen de horloge merken die het langste in gebruik is in de Zwitserse horloge industrie. De industrialisatie zet zijn opmars voort zodat in begin jaren van de 20 ste eeuw reeds 1100 mensen tewerkgesteld zijn in deze fabrieken.

Tot vandaag volgen een opeenvolging van de ontwikkeling van manufactuur gangwerken die steeds verder worden ontwikkeld richting de meest mogelijke perfectie van die tijd. Bij de evolutie van deze nieuwe gangwerken, die vanaf 1913 zijn weg hebben gevonden in de polshorloges, onstaan gaande weg nieuwe families binnen de collectie van Longines. Families die we kennen tot op vandaag: Lindbergh Hour Angle watch – Conquest – Flagship – La Grande Classique – DolceVita – Evidenza – Master Collection – Sport HydroConquest - Primaluna

Dit is de collectie van Longines:

Onze zaak beschikt over een officieel Longines herstelatelier. U kan steeds uw Longines horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vargen over het aanbod modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken kan u ons steeds op de hoogte brengen.

 

Bekijk alle horloges van Longines