Horloge Polsband Polar M400 GPS Sporthorloge - Wit

  • Polsband M400 Wit
Horloge Polsband Polar M400 GPS Sporthorloge - Wit
Alt text
€ 24,90

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
ReferentiePolsband M400 Wit
HorlogebandKunststof
Kleur bandWit

Een wit rubber polsband voor de Polar M400 GPS Sporthorloge kan besteld worden in onze shop.

ACTIVITY GUIDE

Laat zien hoe actief je op een dag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen.

ACTIVITY BENEFIT

Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid.

SMART CALORIES

Laat je precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. 

HARTSLAGZONES

Met hartslagzones kun je de intensiteit van je training eenvoudig instellen en volgen en kun je trainingsprogramma's op basis van je hartslag volgen. De standaardhartslagzones zijn gebaseerd op je maximale hartslag: zeer laag (HFmax 50–60%), laag (HFmax 60–70%), gemiddeld (HFmax 70–80%), hoog (HFmax 80–90%) en maximaal (HFmax 90–100%).

ENERGYPOINTER

Geeft duidelijke aanwijzingen hoe je sneller in vorm raakt. Polar H7 vereist.

TRAININGSEFFECT

Geeft motiverende feedback direct na je training. Polar H7 vereist.

HARTSLAG TIJDENS JE TRAINING

Met één druk op de knop zie je tijdens een training wat je hartslag is op dat moment. Polar H7 hartslagsensor vereist.

FITNESS TEST

Deze conditietest van Polar meet je aerobe conditie in rust in slechts vijf minuten. Het resultaat bepaalt je maximale zuurstofopname (VO2max). De Fitness Test motiveert en inspireert je om in beweging te komen en te blijven

RUNNING PROGRAM

Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en aangepast trainingsschema in Polar Flow. Kies welk van de vier doelen je wilt halen: 5 km, 10 km, halve marathon of hele marathon, en ontvang een trainingsschema dat precies op jou en je doelen is afgestemd.  

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter