Horloge POLAR M600 GPS Sporthorloge powered by ANDROID WEAR™ Zwart

  • M600
Uitverkocht
MerkPolar hartslagmeter
CollectieM600
ReferentieM600 Zwart
ComplicatiesChronograaf - Datum - Digitaal - Hartslagmeter - Smartwatch - Quartz
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastAluminium
Waterdichtheid100 Meter
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Polar is gekend voor zijn uitmuntende harsalgmeters. Het Polar horloge M600 is een combinatie van een Smartwatch met de Android Wear en de allom gekende Polar sportfucties. Extra nieuw is dat u geen borstband meer nodig heeft voor het aflezen van je hartslag!

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Met de Polar M600 geniet je van het gebruiksgemak van Android Wear en de krachtige sportfuncties van Polar. Haal alles uit je dagelijks leven wat erin zit - op kantoor, in het zwembad en terwijl je werkt aan je persoonlijke resultaten.

NAUWKEURIGE ROUTE, SNELHEID EN AFSTAND

Houd je snelheid, afstand en route bij met de geïntegreerde GPS

ALTIJD KLAAR VOOR GEBRUIK

De Polar M600 bevat, de eigen Polar-technologie voor hartslagmeting vanuit de pols, geoptimaliseerd voor de Polar M600. Trainen met de Polar M600 is handig en gemakkelijk. Doe het bandje strakker en je bent klaar om te trainen.

LANGE BATTERIJDUUR

De Polar M600 heeft een lange batterijduur van 2 dagen, wanneer verbonden met Android-apparaten.

JE ACTIVITEIT 24/7 VOLGEN

Draag de waterdichte Polar M600 altijd, waar je ook bent. Houd 24/7 je activiteit bij: aantal stappen, afgelegde afstand, calorieverbruik, duur en kwaliteit van je slaap.

POLAR FLOW: EEN WERELD VAN FITHEID EN GEZONDHEID

Polar Flow biedt een online weergave van je training, activiteit en slaap. Houd je activiteit bij, analyseer je prestaties en behaal meer resultaat.

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter