Horloge Breitling Aerospace Evo E7936310/BC27/152E met titanium Professional III band

  • Aerospace Evo

Info

MerkBreitling
CollectieAerospace
ReferentieE7936310/BC27/152E
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Digitaal / analoog - Dual Time - Timer - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastTitanium
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter43 mm
HorlogebandTitanium
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Het Breitling horloge Aerospace EVO is een horloge uit de Professional Breitling collectie. Het horloge is vervaardigd uit Titanium en herbergt een SuperQuartz gangwerk. Dit gangwerk heeft verscheidene functies: timer - chronograph - dual time - dubbele alarm - verlichting. De nieuwe Aerospace heeft een kastdiamater van 43 mm en is verkrijgbaar met een lederband of een titanium Professional III band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het SuperQuartz caliber Breitling 79, en heeft een gemiddeld gangreserve van 3 jaren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Aerospace EVO wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling