Horloge Rado Integral Diamonds R20206712 - 01.212.0206.3.071

  • Integral Diamonds
€ 2.220,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
HorlogekastStaal - Keramiek
HorlogebandStaal - Keramiek
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkDatum - Quartz
Kleur bandZwart
ReferentieR20206712 - 01.212.0206.3.071

Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Het RADO Integral horloge is ontwikkeld in 1986. Het is het eerste RADO horloge waarbij het materiaal keramiek werd gebruikt. 

Dit heren quartz Rado horloge uit de Integral collectie met de referentie R20206712 - 01.212.0206.3.071 is vervaardigd met een 31 op 41 mm roestvrij staal met keramiek kast en wordt gepresenteerd op een staal keramische armband. Het uurwerk heeft een zwarte wijzerplaat met 4 diamanten indexen. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO quartz gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaar.

De RADO Integral Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

Rado is bekend als de absolute meester in materialen. Het merk bracht namelijk een omwenteling teweeg in de traditionele horlogewereld en wist zich te onderscheiden door het gebruik van Hightech keramiek in zijn collecties. Bekend voor zijn innovaties en beroemd dankzij verschillende internationale designtrofee ’s.

Rado heeft een vernieuwende aanpak en blijft voortdurend zijn grenzen verleggen om esthetische en duurzame uurwerken te ontwerpen.

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado